nieuwbouw appartement nijmegen
 
AP 109 appartementen Molenweg Nijmegen Veluwezoom Verkerk.
109 appartementen Molenweg. Aan de Molenweg in Nijmegen hebben wij 109 appartementen in opdracht van woningcorporatie Portaal gerealiseerd. Na ruim zes jaar van voorbereiding heeft het terrein van het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen eindelijk zijn invulling gekregen.
5 x nieuwbouwprojecten in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Wie wil er nu niet wonen in een gloednieuw huis in Nijmegen? Van vette luxe in project Estel Residence tot een fijne rijtjeswoning in Hatert, wij zetten 5 nieuwbouwprojecten voor jou op een rij. /a Pagina 1 / 5. Vette luxe in Project Estel Residence. De woning met dit uitzicht is al verkocht, maar we vonden het plaatje te mooi om niet te delen. Vroeger het hoofdkwartier van Royal Haskoning, binnenkort het meest unieke woongebouw in de regio, zo belooft de projectontwikkelaar. Kies hier voor een loft, een penthouse of een De Luxe, Superior of High executive appartement.
Nieuwbouw Nijmegen projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.
Talis Nieuwbouw.
In het linker menu vindt u deze nieuwbouwprojecten op een rij. Ook staan daar de nieuwbouwprojecten van de afgelopen drie jaar. Informatie over het huren van nieuwbouwwoningen vindt u onder Ik ben op zoek. Hieronder kunt u een selectie maken.:
Nieuwbouw appartement huren Nijmegen.
Huis verhuren Oproepen Account. Nieuwbouw appartement huren Nijmegen. Onderstaand vindt u alle nieuwbouw appartement huurwoningen te huur in Nijmegen. Gratis de nieuwste woningen in je mailbox. Schrijf je in bij Huurwoningen.nl en ontvang persoonlijke woning-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.
nieuwbouw Nijmegen, Hans Janssen.
Nieuwbouw in Nijmegen en omgeving. Denk bij het kopen of huren van een huis in de regio Nijmegen ook zeker aan nieuwbouw. Naast de bestaande woningen wordt er in Nijmegen en omgeving flink geïnvesteerd in nieuwbouwprojecten voor zowel koop als huurwoningen.
Te huur nieuwbouw appartement nijmegen Trovit.
Trovit Appartement Gelderland Nijmegen Nieuwbouw appartement nijmegen. Je zoekopdracht: Te huur nieuwbouw appartement nijmegen. 1-10 van de 10 gevonden huurwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email nieuwbouw appartement nijmegen. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Molenweg, Nijmegen Portaal.
Geïnteresseerd in één van deze appartement? Kijk dan onderaan de pagina, bij Verhuur woningen. Drie tot vijf woonlagen. DSA architecten uit Den Bosch heeft in opdracht van Portaal het plan ontworpen. Er is een parkeergarage en het plan heeft drie woonlagen aan de zijden die grenzen aan omliggende woningen. Aan de zijde van de Molenweg zijn vier tot vijf lagen appartementen gerealiseerd. Het gebouw is voorzien van liften en gebouwd rond een binnenterrein. De 27 appartementen op de begane grond hebben een tuin die grenst aan het achterpad van de bestaande woningen. De 46 appartementen op de 1e en 2e verdieping hebben in de meeste gevallen een buitenruimte aan het binnenterrein. De galerijen met de voordeuren liggen aan de bestaande achtertuinen, hierdoor is de inkijk bij elkaar beperkt. Er liggen 14 appartementen aan de Molenweg. 27 Woningen voor Driestroom. Met de uitgifte van de eerste sleutels, nadert de nieuwbouw zijn volledig oplevering. Op het terrein van het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen, heeft aannemer Veluwezoom Verkerk voor Portaal 109 appartementen inclusief parkeergarage gerealiseerd.
Nieuwbouw Nijmegen projectoverzicht.
Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Contacteer ons