Woningbouw
 
Hangplek De Meern moet wijken voor woningbouw Utrecht AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Locatie.
Hangplek De Meern moet wijken voor woningbouw. De hangplek voor jongeren in Hart van de Meern Noord verhuist naar naar een parkeerplaats bij de Meerndijk en Rijksstraatweg in Hart van de Meern. De huidige plek moet wijken voor woningbouw. Bernie van Unen 25-09-17, 2236.:
Woningbouw Energie besparen.
Driekwart van het energiegebruik van huishoudens gaat op aan het verwarmen van de woning. Er ligt dus een enorm potentieel in de woningbouw voor energiebesparing. Genoeg om meteen van start te gaan. Professionals in de woningbouw kunnen bij RVO.nl terecht voor informatie rondom de verduurzaming van de woningbouw.
Topambtenaar: Rijk pakt regie woningbouw terug Cobouw.nl.
19 sep nieuws. Topambtenaar: Rijk pakt regie woningbouw terug. De nieuwe regering gaat de teugels in de woningbouw weer in handen nemen. Gasloze nieuwbouw en versnelling van de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad krijgen topprioriteit, laat topambtenaar Chris Kuijpers weten.
Welkom Rochdale.
Rochdale geeft thuis. Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met betaalbare woningen van goede kwaliteit bieden wij ruim 80.000 bewoners een thuis. Hoe we dat doen ziet u hier.
Home Ymere.
De SHY en Ymere zijn benieuwd wat huurders weten over huurdersorganisaties en wat ze van hen verwachten. Dit onderzoek loopt tot 22 oktober. Bent u nu nog geen lid van het panel en wilt u graag meedoen met dit onderzoek?
Woningbouw Gemeente Amsterdam.
Voortgangsrapportage Actieplan Woningbouw. In het Actieplan Woningbouw 2014-2018 is vastgesteld dat er jaarlijks een integrale rapportage wordt gemaakt die naar de raadscommissies Bouwen en Wonen en Grond en Ruimtelijke Ordening gaat. De rapportage gaat over de voortgang van alle ingezette acties uit het Actieplan Woningbouw 2014-2018.
Stichting Woningbouw Achtkarspelen Ik zoek een woning.
maandag t/m vrijdag. 8.30 tot 11.30 uur. telefoon 0511 543434. 9285 LZ Buitenpost. 9285 ZV Buitenpost. Maandag tot en met donderdag. 08.30 tot 12.00 uur. 13.00 tot 14.30 uur. 08.30 12.00 uur. 2017 Stichting Woningbouw Achtkarspelen disclaimer privacy sitemap Wiersma ICT.
Woningbouw Wezep gemeente Oldebroek.
Home / Bouwen en verbouwen / Woningbouw / Woningbouw Wezep. De gemeente heeft woningbouwplannen voor diverse locaties in Wezep. Hierbij wordt een mix gemaakt van huur en koopwoningen in verschillende prijsklassen. Woningbouw Wezep Noord II. De werkzaamheden zijn hier bijna klaar.
Woningbouw.
De woningen zijn gedeeltelijk. Dit woningbouw project is in 2 fases uitgevoerd. De 1e fase bestond uit het verbouwen en optoppen van een bestaand kantoorgebouw tot 12 appartementen. In de 2e fase hebben. Realisatie twee-onder-een-kap woning. Nieuwbouw 2 onder 1 kap woning Schaijk.
Woningbouw Schouten Techniek. Schouten Techniek.
Dankzij ons is er warmte én verkoeling. In combinatie met duurzame energiebronnen ontwikkelt Schouten Techniek voortdurend nieuwe technische systemen. Hierdoor, en door onze expertise op elk gebied van installatietechniek, bieden wij dé totaaloplossing voor woningbouw, utiliteitsbouw, modulaire bouwsystemen of technisch beheer en onderhoud.
Woningbouw Vereniging Beter Wonen Goedereede Woningen Huur.
De woningbouwvereniging verhuurt en beheert woningen in de kernen Ouddorp, Goedereede, Goedereede Havenhoofd en Stellendam. Woningbouwvereniging Beter Wonen is een sociale woningbouwvereniging die zich bezighoudt met het bouwen en in stand houden van betaalbare huurwoningen voor mensen die niet zelfstandig of moeilijk in de woonbehoeften kunnen voorzien.

Contacteer ons