koopappartementen rotterdam
 
Appartementen The Terraced Tower.
Vanaf de 20e tot en met de 32e etage kunt u eigenaar worden van een van de 82 koopappartementen. Er zijn verschillende typen beschikbaar. De verdiepingen daaronder worden huurappartementen. De verhuur start in een later stadium. Het water in de Red Apple Marina hoeft u niet ongebruikt te laten, want daar kunt u een ligplaats huren. Voor uw auto kunt u een van de 212 parkeerplaatsen huren. Binnen treft u een afwerking van hoge kwaliteit, zoals hoogwaardige badkamers en keukens. Vanzelfsprekend zijn de hoogste eisen aan geluids en warmte-isolatie gesteld, zodat comfort een zekerheid is. Driekamerappartement De afgebeelde plattegrond geeft een indelingssuggestie van een appartement van ca. Vanaf deze appartementen heeft u zicht op de Maas. Schepen trekken voorbij en het beschermde stadsgezicht Noordereiland en de karakteristieke bruggen De Hef, Erasmusbrug en de Willemsbrug bepalen het uitzicht. Vanuit uw woonkamer stapt u het ruime terras op. Er is altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. Ideaal voor een gezellig drankje met goed gezelschap. Geniet van dat wat Rotterdam definieert.
CalypSO: appartementencomplex in Rotterdam De Architect.
vdlB: Theo van der Laan Bouma en Jorris Hoste. Adviseur installaties Spindler Installatietechniek, Rotterdam. Adviseur akoestiek Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs, Rotterdam. Aannemer Boele van Eesteren, Rijswijk. Bouwmanagement Van de Vorm Engineering, Delft. Bruto vloeroppervlakte m2 ca. Programma 407 appartementen, kantoren, commerciƫle ruimtes, kerk en parkeergarage.
92 luxe koopappartementen Coolsingel Rotterdam Wessels Tegels.
Renovatie: 112 woningen Site Doetinchem. Woningbouw: 92 luxe koopappartementen Coolsingel Rotterdam. Aannemer Heijmans Rotterdam. Opgeleverd in 2015. Leo Kanner college Leiden. Voor aannemer Giesbers te Wijchen B.V. zijn we bezig met het tegelwerk voor het project.: Leo Kanner college te Leiden.
Huis kopen in Rotterdam Makelaarsland.
Zoek dan in Rotterdam een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Rotterdam, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar.
Woonstad Rotterdam Ooms Makelaars.
Woonstad Rotterdam is de grootste aanbieder van koopwoningen in Rotterdam, van zowel nieuw als bestaande bouw. De weg naar Kralingen. DE WEG NAAR KRALINGEN, NIEUW WONEN, OUDE STIJL. Fase 1 met 52 eengezinswoningen, is uitverkocht en opgeleverd. Ruime herenhuizen aan de singel, stadswoningen in rustige woonstraten en hofwoningen in een autovrij binnenstraatje. Fase 2a: 17 luxe koopappartementen op loopafstand van de Kralingse Plas.
Koopappartementen uptown: Rotterdam Wonen boven alles.
Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Uptown: BV behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.
Appartement Rotterdam te koop HuizenZoeker.
1.366 appartementen in Rotterdam gevonden. U bent op zoek naar een koopwoning van het type Appartement in Rotterdam. Wij hebben 1.366 woningen gevonden die aangeboden worden via 135 makelaars. Of bekijk woningen van hetzelfde type gevonden in nabijgelegen plaatsen zoals Hoogvliet Rotterdam, Rozenburg, Hoek van Holland en Pernis Rotterdam.
Appartement kopen Rotterdam.
3071 AA 101 m 3 kamers bovenwoning. Omschrijving: Op de 11e etage van het moderne complex De Rede van Rotterdam wordt dit riante 3-kamer appartement verkocht. Door de hoekligging is het appartement. Appartement Finsestraat 33-B Rotterdam Oud Mathenesse Prijs in overleg.
Woningen te koop in Rotterdam VBO Makelaar.
Bekijken Claes de Vrieselaan 51A. Woonoppervlakte: 150 m. Aantal kamers: 5. MAARTENMakelaardij Rotterdam B.V. Bekijken Lepelaarsingel 139A. Open huis op 5 december 2017. Woonoppervlakte: 60 m. Bekijken Landverhuizersplein 106. Woonoppervlakte: 125 m. Aantal kamers: 3. Van den Berg Opschoor Makelaardij.
Huizen te koop Rotterdam Marktplaats.nl.
Goudsesingel 227-B, 3031 EK Rotterdam, NLD. Wil je op de hoogte gehouden worden van meer leuke projecten nog voordat deze op funda komen? Like dan onze facebookpage. Locatie, locatie, locatie, turn key en licht kenmerken dit super leuke appartement in het bruisende stadshart van rotterdam v.v.
Koopwoningen in Rotterdam.
3059 TH, Rotterdam. 3079 EV, Rotterdam. 3053 JN, Rotterdam. Neeltje Breedveldkade 17. 3059 SR, Rotterdam. Maarten Dijkshoornlaan 2 B. 3055 AT, Rotterdam. Pagina 1 van 63. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland.

Contacteer ons